ekipi kombetar/Our national Team

LARA COLTURI

Lara Colturi 16 vjec, eshte skiatorja me e re qe i eshte bashkuara ekipit kombetar qe prej vitit 2022. Ajo eshte fituese e per ski alpine e cirkuitit te Kupes se Amerikes Latine ne S ne GS ne suoer-G dhe te kombinuar. Gjithashtu ajo ne S.Anton te Austrise ku u shpall Kampione Bote per U21 dhe U16 ne Super-G dhe GS ne sezonin 2022-23// Lara Colturi, 16 years old, is the youngest skier who has joined the Women Albanian National Team since 2022. She is the winner of the alpine skiing circuit of the Latin American Cup in S, GS, super-G and combined. Also in S.Anton, Austria, she won the World Champion for U21 and U16 in Super-G and GS in the 2022-23 season.
fis skier

DENNI XHEPA

.Denni Xhepa mori pjesë për herë të parë në një garë FIS në Bormio në vitin 2019. Ai ishte i vetmi përfaqësues i Shqipërisë që u nominua për Lojërat Olimpike Dimërore 2022 ku dhe doli i 28-ti nga 45 skiatorë që përfunduan garën e slalomit. Denni Xhepa stërvitet në Sci Club Sestriere. Ne Kampionati Botëror Courchevel 2023 ne GS arriti i 32-ne Botë; ndersa ne Panorama 2022 : ski te kombinuar arriti i 32-të. Ne Kupën e Amerikës së Jugut arriti ne top 15. Në Bansko Ballcan Cup 2023 ai mbërriti i pari në Sllallom.// Denny Xhepa participated for the first time in a FIS competition in Bormio in 2019 as a representative of Albania. He was the only representative of Albania who was nominated for the 2022 Winter Olympics where he came 28th out of 45 skiers who finished the slalom race. Denny Xhepa trains at Sci Club Sestriere. At the Courchevel 2023 World Championship in GS he reached 32nd in the World; while in Panorama 2022: combined skiing reached 32nd. In the South American Cup he reached the top 15. In Bansko Ballcan Cup 2023 he came first in Slalom
FIS SKIER

KEVIN QERIMI

Kevin Qerimi me prinder shqiptare jeton ne Itali dhe eshte pjese e Ceccarelli Golden Team. Eshte 3 fitues i medaljes se bronxit ne Kampionatin Boteror te Skive//Kevin Qerimi with Albanian parents lives in Italy and is part of the Ceccarelli Golden Team. He is 3 bronze medal winners in the World Ski Championships.
fis skier

Ester bako

Chiara Di Camillo

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
u16

stafi yne teknik//our technical staff

DREJTOR TEKNIK PER SKI ALPINE// TECHNICAL DIRECTOR FOR ALPINE SKIING

Daniela Ceccarelli është fituesja e medaljes së artë në lojrat Olimpike Dimërore 2002 ne Salt City te SHBA-se në superg. Pas një eksperience të gjatë si trajnere dhe menaxhere iu bashkua FSHS si drejtore teknike për skine alpine.//Daniela Ceccarelli won the gold medal at 2002 Olympic Winter Games in Salt Lake City, USA in superg. After long experience as skiing coach and sport manager, she joined ASF as Alpine Technical Director in 2022.

https://www.ceccarelligoldenteam.it/en/home_en/#intro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Roland Pfeifer trajner teknik i ekipit te meshkujve//Roland Pfeifer technical ski trajner of male team

Roland Pfeifer is a former Austrian alpine ski racer and current alpine ski coach . In the 1980s he competed in the World Cup , where fifth place was his best result, and in the European Cup , where he won three races. From 1988 he successfully took part in professional races in North America. Pfeifer ended his active career in 1997 and became a coach. After eleven years in the Vorarlberg Ski Association, he has been the technical trainer for the US women since 2011.

regjistroni femijen tuaj//Enroll your kid

Roland Pfeifer (born May 6 , 1964 in Feldkirch ) is a former Austrian alpine ski racer and current alpine ski coach . In the 1980s he competed in the World Cup , where fifth place was his best result, and in the European Cup , where he won three races. From 1988 he successfully took part in professional races in North America. Pfeifer ended his active career in 1997 and became a coach. After eleven years in the Vorarlberg Ski Association, he has been the technical trainer for the US women since 2011.