Kampionati kombetar Kronplatz, itali 2023-24/Albanian championship 2023-24
Per te tretin vit radhazi FSHS organizon ne Kronplatz, Itali, Kompionatin Kombetar ne skine alpine ne disiplinat slalom dhe G-Slalom me pjesmarrjen e gjere te ekipeve nga e gjithe bota, rreth 50 shtete dhe me rreth 400 skijatore femra dhe meshkuj. Garat jane te nje niveli te larte me pjesmarrje te skiatoreve te Audi World Cup. Per sezonin 2023-24 kampionati organizohet ne datat 18-19 Dhjetor 2023.//For the third year in a row FSHS organizes in Kronplatz, Italy, the National Alpine Ski Championship in the slalom and G-Slalom disciplines with the participation of teams from all over the world, about 50 countries and about 400 female and male skiers. The competitions are of a high level with the participation of Audi World Cup skiers. For the 2023-24 season, the championship is organized on December 18-19, 2023.
Me shume/Read more
Kupa e botes audi 2023-24/Audi FIS Alpine Skiing World Cup 2023-24
Shqiperia perfaqesohet me skiatoren e saj te talentuar, 16 vjecaren Lara Colturi e cila per te dytin vit radhazi renditet nder 30 me te mirat e botes midis mijera konkurenteve qe do te deshironin te merrnin pjese ne eventin me te rendesishem te botes se skive./ Albania is represented in Audi FIS Cup with the talented 16 years old Lara Colturi for the second year in a row among thousands of athletes that would dream to be part in the most important skiing event of the year.
Me shume/Read more
aktivitetet dhe projektet e FSHS 2023-2024//asf Activities and projects of ASF 2023-24
FSHS organizon dhe shume aktivitete nder te cilat jane “Open Korça” në pistën Bigëll në afërsi të Dardhës Korcë ku marrin pjesë të gjithë skiatorët shqiptarë, amator, diplomat, fëmijë, të rinj të ekipeve të ndryshme (rreth 150 skiatorë) dhe 500 pjesëmarrës. Dj, animator, lojra, gara, kulinari, party i japin ngjyra shtesë këtij takimi. “Dita Ndërkombëtare e Borës” që organizohet në kuadrin e Federatës Ndërkombëtare të Skive pason Open korca në të njëtin vend. Ky aktivitet organizohet në të njëjtën ditë në të gjitha kontinentet dhe Shqipëria merr pjesë për të dytin vit radhazi . // ASF also organizes many activities, among which are "Open Korça" on the Bigël ski slopes near Dardha Korça where all Albanian skiers, amateurs, diplomats, children, young people from different teams (about 150 skiers) and 500 participants participate. Dj, animator, games, competitions, culinary, party give additional colors to this meeting. "International Snow Day" which is organized in the framework of the International Ski Federation follows "Open Korca" in the first place. This activity is organized on the same day in all continents and Albania participates for the second year in a row.
Read more
Previous slide
Next slide

sponsorat tane//Our sponsors

Regjistroni femijen tuaj/Enroll your kid

Projekti “Te gjithe ne bore”

zbatohet nga “FSHS”, me mbështetjen e @agjencia_kombetare_e_rinise, @bora_muzhaqi.

#AKR #MSHRF #agjenciakombëtareerinisë #ministriishtetitpërrininëdhefëmijët #thirrjaIIIpërrininë #riniapërrininë #Titulli Organizatës #Nisma #Projekti